Huvudvärk!

Usch för huvudvärk! :/
Redan i Söndags så kändes mitt huvud segt och tungt, nästan som en baksmälla, vilket är konstigt eftersom jag inte har druckit något, men men.
Jag har i alla fall jobbat i veckan, men idag när jag vaknade så kände jag att det verkligen inte skulle gå! Det är väldig hög ljudnivå på jobbet så har man liite ont i huvudet så är det kört!
Så idag blir det att stanna hemma och försöka få bort huvudvärken! Det är väldigt skönt att kunna ligga i sängen och vila, men sen samtidigt så måste jag verkligen plugga teori, så får väll försöka göra det en stund!
Jag har precis lyssnat på boken "En dag" och den är underbar, läs den! Jag hoppas att filmen är bra den med! Längtar tills jag kan se den! :)

Lite lätt vardagslyx!

En av de saker som jag vill uppnå 2012 är att försöka vardagslyxa och inte bara jobba på vardagar och göra roliga saker på helgerna!
I Tisdags så var jag och Lisa på bio och det gick så mycker lättare på jobbet när man
hade något att se fram emot! Så gå på bio, går ut och äta/fika eller bara ha ett litet hemmaspa gör otroligt mycket för att vardagen ska bli roligare!
Lisa har två otrolig söta katter, här är Mimmi på sin plats på hatthyllan!
Lisa och jag på väg till bion, trötta efter en dag
på jobbet, men glada ändå!Iallafall, filmen vi såg var "Simon och ekarna", filmen var otroligt bra. Den innehöll otroligt bra skådespelare och filmen var på många sätt väldigt tragisk men samtidigt så var den så otroligt fin och kärleksfull! Regisören Lisa Ohlin har verkligen lyckats hitta en bra balans mellan det tragiska och kärleksfulla!
Att man får sitta i 2 timmar och dregla över Bill Skarsgård är ett stort plus ;)
Filmen är en ny favorit och den kommer att köpas när den
kommer ut på DVD!Åter igen Söndag...

Då var det redan Söndag igen då! Varför ska helgerna alltid gå så fort?? Är det för att man alltid har kul då?
Dock så får jag ha en lite längre helg varanan vecka. Eftersom jag jobbar skift så slutar jag varanan Fredag 12.00 och börjar inte förän 14.30 på Måndagen.
Men tyvärr så är denna helgen min korta helg, i Fredags jobbade jag till 19.30 och var inte hemma förän 20.30 och imorgon börjar jag jobba 06.00, så nu står min klocka på 04.20...Alltså blir det till att lägga sig tidigt ikväll!
Men tur att man har haft roligt i alla fall! :)
Igår så var jag och mina föräldrar och hälsade på min syster, hennes sambo och två barn! Vi blev bjudna på middag och fika, mycket gott och uppskattat. Sedan blev det lite lek med barnen och en massa prat! Sedan åkte vi till Maxi och handlade och då köpte jag ljusrosa tulpaner som nu står i mitt rum!
Idag så har det varit en mindre rolig, men otroligt nödvändig dag. Jag har städat, betalat räkningar och pluggat teori inför körkortet! Ibland så måste man ju ha sådana dagar också!
Nu ska jag iallafall duscha, byta lakan i sängen och sedan försöka plugga lite mer innan jag fördriver lite tid framför The sims :D

Fredagen den 13!

Idag är det den dag som många fortfarande fasar inför! Fredagen den 13! Och för mig började dagen verkligen med otur!
Först så ringer väckaklockan och det tar mig över en timma att komma upp, STRESS, vanligtvis tar det cirka 10 min för mig att komma upp.
Sedan ska jag göra frukost, skulle tillaga havregrynsgröt i micro, då "exploderar" gröten i hela micron och det blir kladdigt överallt...Efter att ha torkat bort all gröt så vill jag ha te, och eftersom jag har ganska bråttom så tänkte jag att micron går snabbast! Och eftersom det är Fredag den 13 så sätter jag in en mugg UTAN vatten och värmer!!!
Det var bara att börja om igen....!
ÅHHH! Hur ska denna arbetsdagen gå om oturen börjar redan innan jag har lämnat huset :/

Välkommen till min nya blogg!

Åter igen ett nytt år och nya möjligheter!

 

Nu har vi nått fram till, för många, det fruktade 2012!

Eftersom jag har svårt att tro att maya-indianerna för flera hundra år sedan skulle kunna förutse en sådan sak, så har jag helt enkelt bestämt mig att inte lyssna på mer saker som handlar detta!

Iställer så har jag bestämt mig för att göra detta året till mitt bästa någonsin!

 

Jag har några nyårslöften som jag bestämt att jag ska hålla, vilka de är håller jag dock hemligt, men lite ledtrådar om dem kommer att komma under årets gång!

 

 

 

 


RSS 2.0